Langegade 117A, 5300 Kerteminde

Smuk patriciervilla i Kerteminde – beliggende med udsigt over Nordstranden

Tæt på Nordstanden ligger denne smukke, klassiske og totalt renoverede liebhavervilla på i alt 194 kvm boligareal og 985 kvm grund.

I umiddelbar nærhed ligger Nordstranden, Kerteminde Marina, Great Northern Golfbane og der er få minutters gang til Kerteminde kønne gamle by .

Ejendommen består af en villa på 194 kvm, et gæstehus på 31 kvm samt en dejlig ugenert have.

Totalrenoveringen er udført med stor respekt for husets oprindelige stil og i de bedste kvaliteter. Villaen rummer i stueetagen hall, 2 stuer , havestue, køkken, værelse og badeværelse. På 1. salen stor stue med udsigt over Kerteminde bugt og altan, værelse, badeværelse samt masterbedroom med udgang til altan. Fra 1. salen er der adgang til en stor, dejlig hems. Endvidere er der i villaen en mindre vaskekælder på 24 kvm. Endelig er der fra køkkenet udgang til et herligt anneks med brændeovn. En villa fuld af charme og et skønt miljø.

Her er tale om en fantastisk villa med masser af plads og muligheder. Huset er fuld af specielle detaljer, som gør det til en helt speciel oplevelse. En virkelig liebhaverperle i Kerteminde, der skal ses.