Rungsted Strandvej 132, 2960 Rungsted Kyst

Ejendommen er et sommerhus opført i 1918 på 25 kvm + en bygning på 10 kvm, som er registreret som et udhus med bad og toilet.

Sommerhuset er opført i træ med stråtag, og det er yderst smukt og charmerende og flot istandsat med nyt køkken, el, varmeanlæg mv. Sommerhuset består i dag af et stor rum med smukke sprossede ruder hele vejen rundt, og der er særdeles højt til loftet nærmest som i en pavillon.

Der er selvsagt en formidabel panoramaudsigt over Øresund med Hveen og svenskekysten i baggrunden.

Sommerhuset ligger på en af Danmarks mest attraktive beliggenheder direkte til Øresund med skøn sandstrand og lige op til Rungsted Havn med 12-13 caféer og restauranter, butikker mv.

Den anden bygning er ligeledes nyrenoveret og med nyt badeværelse, toilet, vaskesøjle og lille gæsteværelse.

Den vidunderlige grund er på 1.399 kvm.

Selve grunden ligger lidt nede i forhold til Strandvejen, hvilket gør, at der stort set intet støj er, og man kan næsten ikke se huset fra vejen.

Bebyggelse: Efter ændring af Naturbeskyttelsesloven er det muligt at etablere en terrasse og dels at udvide det nuværende sommerhus - antagelig - med 35 kvm. og samtidig etablere fuld kælder på 105 kmv. Sommerhuset ligger i byzone og godkendt til helårsbeboelse. Det er muligt at ændre status til enfamiliehus uden bopælspligt.