Strandgårds Alle 122, 5300 Kerteminde

Denne arkitekttegnede villa ligger højt på en dejlig ugeneret grund ikke langt fra Kerteminde Fjord. Udsigten til fjorden kan opleves inde fra boligen gennem de store vinduespartier. En pragtfuld villa med masser af moderne komfort og personlighed.

Lige bag huset ligger golfbanen Great Northern - måske Danmark flotteste golfbane. Der er ligeledes kort afstand til byens marina, den skønne Nordstrand og Kerteminde by med de røde tage og det fantastiske miljø . Der er endvidere kun 20 minutters kørsel i bil til Odense.
Ejendommen ligger smukt, og den høje placering i terrænet giver perfekte lysforhold inde i boligen og en storslået udsigt til fjorden.

Arkitekturen er minimalistisk. De rene linjer går igen inde i boligen, hvor de stilrene materialer, hvidpudsede vægge, smukke lyse plankegulve og mørke træsorter går igen bl.a. i det specialdesignede snedkerkøkken med smukke, mørke vitrineskabe.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til en dejlig, lys spisestue. Hele rummet er åbnet op til førstesalen med loft til kip, og den imponerende loftshøjde giver en helt unik rumoplevelse. Der er brændeovn i spisestuen og direkte udgang til en delvist overdækket terrasse, som helt naturligt bliver en forlængelse af boligarealet i sommerhalvåret. Herudover indeholder etagen et lækkert, tidløst badeværelse, et bryggers med vaskefaciliteter, to regulære værelser samt en entré.

Der er forbindelse til førstesalen fra trappen i køkkenet. Heroppe er der en fantastisk udsigts-stue med loft til kip og store vinduespartier, hvor igennem man har et imponerende vue ud over området og fjorden. Herudover er der to skønne værelser og endnu et lækkert badeværelse med muret brusebad, dobbelthåndvaske og ovenlysvindue.

Haven er omkranset af en bred, høj bøgehæk og anlagt med stor græsplæne og solrige fliseterrasser. Haven kræver næsten ingen vedligehold. Foran ejendommen er der en flot anlagt indkørsel, som fører ned til en stor carport.

En fantastisk villa der simpelthen skal ses!